Tapahtumia ympäri Suomen!

Tältä sivulta löydät meidän ja jäsenyhdistystemme Eläinten viikon 2019 tapahtumat. Tarkista tapahtumien tarkat sijainnit ja ajat Lue lisää -linkkien takaa. Tervetuloa mukaan!

Forssa

4.–5.10. ruoka- ja tavaralahjoituskeräykset löytöeläinten hyväksi K-Citymarketissa ja Prismassa. Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.

4.–10.10. ruoka- ja tavaralahjoituskeräyskärryjä ja -koreja ympäri Forssaa (Vorssan Lemmikkipuati, Forssan Musti ja Mirri ja Dogfeelgood; Kutomon apteekki ja Forssan Vanha Apteekki; Autokeidas Forssa). Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.

Helsinki

4.10. Turvasiru Tutuksi -kiertueen tapahtumassa koulutettu turvasiruttaja siruttaa koiria ja kissoja Redin Faunattaressa. Turvasiru + rekisteröinti 25 € ja rekisteröinti 20 € (käteismaksu, ei ennakkoilmoittautumisia). Järjestäjänä Eläinsuojeluyhdistysten Kummit ja Turvasiru. Lue lisää.

5.10. ruokakeräys löytöeläimille Viikin Prismakeskuksessa. Järjestänä Eläinsuojeluyhdistysten Kummit. Lue lisää.

8.10. tehdään yhdessä eläinsuojeluaiheisia ristipistotöitä Alakulttuurikeskus Loukossa. Järjestäjänä SEY Suomen eläinsuojelu. Lue lisää.

9.10. seminaari tuotantoeläinten hyvinvoinnista ja kuluttajan vaikutusmahdollisuuksista. Tule paikan päälle tai katso verkossa! Järjestäjänä SEY Suomen eläinsuojelu. Lue lisää.

Joensuu

30.9.–13.10. kansalaisopiston aikuisten keramiikkaryhmien ja Joensuun eläinsuojeluyhdistyksen Eläinten viikon yhteisnäyttely pääkirjastolla. Näyttelijän suojelija on elokuvaohjaaja Markku Pölönen.

Jokioinen

4.–6.10. ruoka- ja tavaralahjoituskeräys Jokioisten S-Marketissa. Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.

Jyväskylä

4.–10.10. ruoka- ja tavaralahjoituskeräys Seppälän Prismassa. 4.10. myös infopöytä. Järjestäjänä Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Hamina

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräyksiä kodittomien eläinten hyväksi ympäri kaupunkia (K-market Itäväylä, K-market Uusi-Summa, K-supermarket Kanuuna, Musti ja Mirri ja Onnipet). Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Hausjärvi

1.–11.10. voit leikkauttaa, siruttaa ja rokottaa kissasi eläinlääkäri Pirjo Pirjolalla Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen tuella. Yhdistys tukee narttukissan leikkausta 40 eurolla ja kollin 20 eurolla. Lisäksi leikkauksen yhteydessä annettua rokotusta tuetaan 10 eurolla. Leikattavat kissat myös sirutetaan ja rekisteröidään maksutta. Järjestäjänä Hausjärven Eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Humppila

4.–6.10. ruoka- ja tarvikekeräys Humppilan Salessa. Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.

Imatra

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräyksiä kodittomien eläinten hyväksi ympäri kaupunkia (Artun koiratarvike, Citykirppis , Citymarket, Imatran pääkirjasto 4.10 klo 16-18.30, Musti ja Mirri, Norppis, Nuorisotila Hengaamo ja Super Pet). Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Kotka

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräyksiä kodittomien eläinten hyväksi ympäri kaupunkia (Akvaarioliike Paratiisikala, Faunatar, useat K-marketit, Kotkan pääkirjasto, Noon Knit, Pet Store, Prisma 6-9.10 ja Sale Hirssaari). Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Lappeenranta

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräyksiä kodittomien eläinten hyväksi ympäri kaupunkia (Citymarket, Eläinlääkäriasema Villimys, Joutsenon kirjasto, Kioski Kinke Laade, useat K-marketit, Kaupunginkirjasto, useat Mustit ja Mirrit, Rahulan Rehu, useat S-makerit ja Trimpet). Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Mäntsälä

1.–11.10. voit leikkauttaa, siruttaa ja rokottaa kissasi eläinlääkäriasema Tassutalolla Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen tuella. Yhdistys tukee narttukissan leikkausta 40 eurolla ja kollin 20 eurolla. Lisäksi leikkauksen yhteydessä annettua rokotusta tuetaan 10 eurolla. Leikattavat kissat myös sirutetaan ja rekisteröidään maksutta. Järjestäjänä Hausjärven Eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Oulainen

4.–10.10. Cafe Hilpassa (Keskuskatu 2) järjestetään Eläinten viikon näyttely. Esillä myös kuvia ja materiaalia Oulaisten Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen 50-vuotiselta taipaleelta. Järjestäjänä Oulaisten Seudun Eläinsuojeluyhdistys.

7.10 klo 17.3020.00 Merijärven kirjastolla piirustustapahtuma lapsille. Järjestäjänä Oulaisten Seudun Eläinsuojeluyhdistys.

Oulu

5.10. biologi ja tunnettu tietokirjailija Helena Telkänranta luennoi pääkirjastolla eläinten kokemusmaailmasta sekä lemmikkieläinten käyttäytymisestä. Osallistumismaksu 20 € (tuotto eläinsuojelutyöhön). Lue lisää.

6.10. Oulun eläinsuojeluyhdistyksellä on avointen ovien päivä. Osallistu onnenpyörän pyöritykseen, ja tule rapsuttelemaan pientä vuohikiliä. Lue lisää.

Pyhtää

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräys kodittomien eläinten hyväksi Kennel-Rehussa. Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Rauma

6.10. biologi ja palkittu tietokirjailija Helena Telkänranta luennoi Rauma-Salissa kissojen tunteista, älykkyydestä ja hyvinvoinnista. Järjestäjänä Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Riihimäki

4.–6.10. ruokakeräys Riihimäen Prismalla. Järjestäjänä Onnentassu. Lue lisää.

5.10. kissojen leikkaus- ja sirutustempaus eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Onnentassussa. Ilmoittauduthan etukäteen! Järjestänä Onnentassu. Lue lisää.

Taipalsaari

4.–10.10. ruoka- ja tarvikekeräys kodittomien eläinten hyväksi M-marketissa. Järjestäjänä Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Tammela

4.–6.10. ruoka- ja tarvikekeräys Tammelan S-Marketissa. Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.

Urjala

4.–5.10. ruoka- ja eläinlääkintätarvikekeräys Urjalan Apteekissa, K-Supermarket Marissa ja S-marketissa. Järjestäjänä Urjalan eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

8.10. klo 17.30 Heikki Mikkolan upeita valokuvia nähtävillä luontokuvaillassa Urjalan kirjastossa (Tampereentie 4).

17.10. klo 17.00 Hanna Al-Saedi kertoo luonnoneläinten auttamisesta ja hoitamisesta Urjalan kirjastossa. Järjestäjänä Urjalan eläinsuojeluyhdistys. Lue lisää.

Vaasa

4.–13.10. ruokakeräys kodittomille kissoille Mustissa ja Mirrissä (Kokkokalliontie 5). Järjestäjänä Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys.

Ypäjä

4.–6.10. ruoka- ja tarvikekeräys Ypäjän S-Marketissa. Järjestäjänä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä. Lue lisää.