Tue eläinsuojelua

Auta lopettamaan pentutehtailu.

Pentutehtailu on Suomessakin suuri ongelma. Pentuja kaupitellaan halvalla netti-ilmoituksilla, ja trokarit käärivät voitot. 

SEY tekee eläinsuojeluneuvojiensa kanssa lakkaamatta työtä ongelman ratkaisemiseksi. Totuus on kuitenkin, että toiminta jatkuu niin kauan kuin kysyntää on.

Sinä voit auttaa. Osallistu Eläinten viikon keräykseen haluamallasi summalla ja auta paljastamaan totuus pentutehtailusta!

Auta lopettamaan pentutehtailu ja lahjoita Eläinten viikon keräykseen! Lähetä viesti SEY10 numeroon 16155 (10 €)

Ruskea luppakorvainen koiranpentu jossa on vähän valkoista on sivuttain kameraan nähden ja vilkaisee silmäkulmansa alta kuvaajaa.

Kertalahjoitus ja muut lahjoitustavat

SEY ja sen jäsenyhdistykset auttavat vuosittain tuhansia eläimiä. Tule mukaan auttamaan! Käy tutustumassa eri tapoihin tukea SEYn toimintaa.


Liity jäseneksi
Lahjoita
Pieni ruskeavalkoinen luppakorvainen koiranpentu katsoo hieman kameran ohi suurilla silmillään. Lisäksi Eläinsuojelukummi-logo.

Liity eläinsuojelukummiksi

Oletko jo liittynyt SEYn eläinsuojelukummiksi? Kummina lahjoitat haluamasi summan kuukaudessa käytettäväksi eläinsuojelutyöhön.

Lahjoittaminen on vapaaehtoista, eikä sido sinua mihinkään. Voit itse hallinnoida kuukausittaisia lahjoituksiasi. Ilman kuukausilahjoittajien tukea työmme ei olisi mahdollista.

Kiitos tuestasi – eläinten puolesta!


Liity kummiksi

Mihin rahat käytetään?

Pentutehtailu on suuri ongelma Suomessakin. Eläinten viikon keräyksellä saadut varat käytetään täysimääräisesti työhömme ja kampanjointiimme pentutehtailua vastaan ja vastuullisen lemmikinhankinnan puolesta.

Kerätyt varat käytetään eläinsuojeluneuvojien kuluihin, eläinten hyvinvointia koskevaan tiedottamiseen, neuvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen.

Eläinsuojeluneuvonta

Varainhankintamme avulla mahdollistamme muun muassa SEYn eläinsuojeluneuvojien työn.

Yhden vapaaehtoisen eläinsuojeluneuvojan kulut vuodessa ovat noin 1 000 euroa. Eläinsuojeluneuvojamme auttavat jatkuvasti eläimiä, kuten pentutehtaista pelastettuja koiria. Yli 80 eläinsuojeluneuvojaamme eri puolilla Suomea saavat jopa 20 000 yhteydenottoa vuodessa ja tekevät yli 2 000 käyntiä eläinten pitopaikoissa.

Jäsenyhdistysten toiminta

Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen – SEYllä on 40 jäsenyhdistystä, joilla on käytännön löytöeläin- ja sijaiskotitoimintaa.

Vaikuttamis- ja tiedotustyö

Edistämme eläinten suojelua myös vaikuttamistyöllä, kasvatuksella ja valistuksella. Kampanjoinnilla lisäämme tietoa siitä, miten lemmikki hankitaan vastuullisesti ja miten on mahdollista välttää pentutehtailun tukeminen.  Esimerkiksi tänä vuonna yli 100 000 suomalaista lasta on saanut SEYn julkaisemaa lemmikkiaiheista opetusmateriaalia.

Tällä hetkellä SEY tekee töitä sen puolesta, että Suomeen saataisiin maailman edistyksellisin eläinlaki nykyisen, 20 vuotta vanhan eläinlain tilalle.

Rahankeräyslupa

Ajantasaisen keräyslupamme löydät klikkaamalla tästä.