Tee tekstiviestilahjoitus

Vilman tarina

Tässä on Vilma. Vilma on kiertänyt jo vuosien ajan omistajalta toiselle, kun omistajan resurssit tai kiinnostus eivät ole enää riittäneet hevosen pitämiseen. Vilma kärsii jatkuvasti vaihtuvien olosuhteiden aiheuttamasta stressistä ja epävarmuudesta, tunteista, jotka hevosen on kohdattava yksin ilman ihmisen apua tai lajitovereitaan. Vilma kärsii myös yksinäisyydestä. Vilmaa käsitellään usein siten, että sille aiheutetaan pelkoa ja kipua.

Tee lahjoitus ja tue kampanjaamme hevosten hyvinvoinnin edistämiseksi lähettämällä tekstiviestin HEVONEN10 numeroon 16588. Tekstiviestin hinta on 10 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskultasi.


Kertalahjoitus ja muut lahjoitustavat

Tutustu muihin lahjoitusmahdollisuuksiin tai liity SEYn jäseneksi!

SEY on kattojärjestö, jolla on 41 jäsenyhdistystä ympäri maata. Sinäkin voit liittyä jäseneksi!

SEYhyn kuulutaan jäsenyhdistysten kautta. Sinäkin voit liittyä jäseneksi liittymällä johonkin jäsenyhdistyksistä. Jäsenet saavat Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa.

SEY ja sen jäsenyhdistykset auttavat vuosittain tuhansia eläimiä. Tule mukaan auttamaan! Lahjoita-sivustolta voit myös ostaa jäsenyyen lahjaksi, muistaa ystävää merkkipäivänä tai ryhtyä vapaaehtoiseksi. Käy tutustumassa eri tapoihin tukea SEYn toimintaa!

sey.fi/lahjoita

Kertalahjoituksen voit tehdä keräystilillemme

Tutustu muihin lahjoitusmahdollisuuksiin tai liity SEYn jäseneksi!

Saaja: SEY ry

Tilinumero: FI97 8000 1901 0617 63

Danske Bank DABAFIHH

Muista lahjoitusmahdollisuuksista ja jäseneksiliittymisohjeet löydät osoitteesta sey.fi/lahjoita

SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero POL-2015-7549. Lupa on voimassa 1.1.2016-31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Liity eläinsuojelukummiksi

Oletko jo liittynyt SEYn eläinsuojelukummiksi? Liittymällä kummiksi mahdollistat SEYn toiminnan ja konkreettisen vaikuttamisen eläinten hyvinvointiin. Ilman kuukausilahjoittajien tukea työmme ei olisi mahdollista.  

Liity kummiksi lähettämällä viesti KUMMI ja yhteystietosi (nimi, puhelinnumero) numeroon 040 830 1709, niin olemme sinuun pian yhteydessä! 

Kummina lahjoitat haluamasi summan kuukaudessa käytettäväksi eläinsuojelutyöhön. Lahjoittaminen on vapaaehtoista, eikä sido sinua mihinkään. Voit itse hallinnoida kuukausittaisia lahjoituksiasi.

Tulethan mukaan, jotta eläimillä olisi parempi elämä!

 

lahjoita_alasivu_kuva_kaksi


Mihin rahat käytetään?

Tämän vuoden Eläinten viikon teemaksi valitsimme hevosen, koska meidän mielestämme hevonen jää helposti unohduksiin. Hevosten kokemat asiat tarvitsevat erityistä huomiota, sillä hevosen usein kohdattava kipu, pelko ja stressi yksin ilman ihmisen apua tai lajitovereitaan.

Eläinten viikon keräyksellä saadut varat käytetään täysimääräisesti työhömme ja kampanjointiimme hevosten puolesta.

Kerätyt varat käytetään eläinsuojeluneuvojien kuluihin, eläinten hyvinvointia koskevaan tiedottamiseen, neuvontaan ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen.

Eläinsuojeluneuvonta

Varainhankintamme avulla mahdollistamme muun muassa SEYn eläinsuojeluneuvojien työn. SEYn eläinsuojeluneuvojat tekevät konkreettista työtä hevosten hyvinvoinnin parissa – he kohtaavat ja auttavat jatkuvasti yksinäisiä, hädässä olevia tai apua tarvitsevia hevosia paikoissa – eläinsuojeluneuvojamme menevät auttamaan eläimiä paikkoihin, jonne muut eivät mene. Kohdatessaan hädässä olevia hevosia eläinsuojeluneuvojamme puuttuvat tilanteeseen neuvonnalla ja tekevät tarvittaessa yhteistyötä eläinsuojeluviranomaisten kanssa.

Yhden vapaaehtoisen eläinsuojeluneuvojan kulut vuodessa ovat noin 300 euroa matkakuluja. Eläinsuojeluneuvojamme auttavat eläimiä, kuten hevosia, jatkuvasti. 70 eläinsuojeluneuvojaamme saavat 20 000 yhteydenottoa vuodessa ja tekevät yli 2000 käyntiä eläinen pitopaikoissa.

Jäsenyhdistysten toiminta

Varoja käytetään myös liiton jäsenyhdistysten toiminnan tukemiseen – Seyllä on 41 jäsenyhdistystä, joilla on konkreettista löytöeläin- ja sijaiskotitoimintaa. Yksi tällainen on Riihimäellä sijaitseva Eläinsuojelukeskus Onnentassu.

Vaikuttamis- ja tiedotustyö

Edistämme hevosten hyvinvointia myös vaikuttamistyöllä, kasvatuksella ja valistuksella.

Tiedottamisen ja valistuksen turvin haluamme ennaltaehkäistä  ikävät hevoskohtalot ja kannustaa hevoslähtöiseen toimintaan.

Edistämme hevosten hyvinvointia myös kasvatuksen  keinoin – esimerkiksi tänä vuonna yli 140 000 suomalaista lasta on saanut SEYn julkaisemaa hevosten hyvinvoinnista kertovaa opetusmateriaalia.

Tällä hetkellä SEY pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan myös siihen, että Suomeen saataisin maailma edistyksellisin eläinlaki nykyisen, 20 vuotta vanhan eläinlain tilalle. Uhkana on, että uusi laki on eläinten kannalta huonompi kuin nykyinen.

Kampanjoinnilla pyrimme lisäämään tietoutta siitä, kuinka hevosen kanssa voi toimia yhteistyössä niin, ettei hevosen tarvitse kokea kipua, stressiä tai pelkoa. Samalla lisäämme ihmisten tietoutta ja ymmärrystä hevosten hyvinvointiongelmista, jotta mahdollisimman moni hevonen saisi elää mahdollisimman  turvallisen ja mielekkään elämän vapaana kivusta ja pelosta.