Eläinten viikkoa vietetään taas 4.-10.10.2017. Tänä vuonna SEYn Eläinten viikon teemana on luonnoneläimet. Luonnoneläimistä, niiden elintavoista sekä ihmisen ja luonnoneläinten kohtaamisista on tehty maksuton tietopaketti lapsille ja nuorille.

Oppimateriaalin leipäteksti soveltuu noin 3.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Pienemmille lapsille on tehty tekstin lomaan selkotekstilaatikot. Selkotekstilaatikko tiivistää kunkin teeman pariin lauseeseen. Vihkosen on kirjoittanut eläintenhoitajien ammatillinen opettaja Päivi Ylikorpi.

Aineisto on suunniteltu ensisijaisesti biologian, ympäristötiedon, äidinkielen ja kuvaamataidon opetukseen. Kouluopetuksen lisäksi aineisto soveltuu käytettäväksi muun muassa luonto- ja eläinkerhoissa, partiossa ja 4H-toiminnassa. Vihkosia on saatavana suomen kielellä.

Tutustu oppimateriaaleihin ja tilaa niitä maksutta klikkaamalla tästä.